Your Company
Hem Fartyg Turlistor Charter Kontakt Nyheter Gruppresor Länkar

 

 

julbord 2015

 

Julbord ombord på

M/S ELFKUNGEN

 

Vi kan erbjuda Er en varm och ombonad båt för både lunch- och middagskryssningar för både små och stora sällskap. Ombord möts våra gäster av en sober miljö med mässing och mahogny där den gamla tidens charm lever kvar.

 

Vårt kanalfartyg är en av Sveriges äldsta och bäst bevarade gamla skärgårdsbåtar. Byggd redan 1875 på Bergsunds Varv i Stockholm och har i över 135 år trafikerat våra farvatten. Från och med maj 2005 är hemmahamnen Trollhättan. Precis som guldstjärnan i fören antyder, är fartyget utrustat med ”utmärkt kök och förnämlig restauration”. Ombord finns ett komplett restaurangkök med resurser att klara allt från små intima måltider till större middagsarrangemang.

 

Lunchkryssning

Välkommen ombord från 11.30 då vi serverar varm glögg. Båten avgår 12.00 och är åter vid stadskajen ca 13.30 under tiden serveras en kall jultallrik samt en julinspirerad varm buffé.

Middagskryssning

Vi lägger ut landgången 18.00 och åker från kaj 18.30. Starta kvällen med varm glögg och tag sedan för dig av vårt stora julbord. Vi kommer åter till stadskajen ca 21.00

Charter av hela fartyget inkl. julbord

Är ni ett större sällskap eller vill ha fartyget för er själva hyr vi ut hela arrangemanget inkl. kryssning, välkomstglögg, julbord.

Ni får vara hur många ni vill upp till 60 gäster.

 

Passa på och reservera plats redan nu.

 

Bokning och information

Ring 0520-32100 eller 070-634 20 45